luni, 27 ianuarie 2014

Despre mine

Salut si bine ati venit!

Ca orice copil al epocii de aur am avut bicla pe la 10 ani, evident un Pegas. La inceput luam de la prieteni, dar mai apoi am avut-o pe a mea, care din nefericire a fost "second hand". Am facut cu ea toate nebuniile, inclusiv participarea la un concurs Daciada la Palatul Copiilor, dar m-a lasat frana exact la concurs si m-am facut de toata jena. 


Nu m-am mai urcat pe bicla pana la 34 ani, cand mi-am luat un DHS pe care eram tare caraghios, fiindu-mi mica. In Timisoara fiind, dupa inca niste ani, mi-am luat o bicicleta second hand din targ. Cadrul de aluminiu si cam atat stiam despre ea. Am inceput sa frecventez Padurea Verde si m-a prins microbul pedalatului prin padure. 


Revenit in Bucuresti am inceput sa ma inscriu la concursuri - Cernica, Comana, Baneasa, Caldarusani, Sibiu - Geiger. A fost nevoie de alta bicla si am mers pe un 29" - Cross Grip 927 de care sunt extraordinar de multumit. 
Cam asa a inceput pasiunea asta pentru 2 roti, pentru libertatea oferita de o plimbare prin padure, pentru urcari pe munte, pentru efortul depus la un concurs si placerea trecerii liniei de finish. 

Cele bune, 

Cristian A